fredag den 13. maj 2011




Mmmm....

Hjemmelavede chokolade-muffins er nu det bedste.

180 g sukker
100 g blødt smør
225 g mel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1 tsk vanillesukker
3 æg
2 dl mælk
100 g mørk chokolade

forrvarm ovnen til 200 grader og kom papirforme i muffinbradepanden el. på en bradeplade.
Pisk sukker og smør sammen til det er lyst og luftigt.
Pisk æggene i et af gangen og pisk godt ind i mellem. Bland mel, bagepulver og vanille sammen og rør det i dejen.
Varm mælken op.Hak chokoladen og smelt den i mælken. Det må endelig ikke koge.
Rør chokolademælken i dejen.
Fordel dejen i formene og bag dem i 23-25 min.
Lad kagerne køle af på en rist inden du pynter dem.


Frosting.

Har lavet lækkert frosting i lyserød farve med kokus-smag.
Det kan laves på to måder

Hjemmelavet:

200 g neutral flødeost
100 g blødt smør
150 g flormelis

Pisk flødeost blødt og tilsæt smør og flormelis.Pisk til massen er blød og luftig.
Cremen kan nu farves med frugtfarve el. konditorfarve eller smages til med fx citron, appelsin, kokus el. æteriske olier.

Færdig-blandet:

Kan med glæde anvendes og købes hos Fru Ronne.

Laura elsker Frosting :0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar