fredag den 20. maj 2011


Varme hveder.
Dejligt når ens bedste veninde har tid og overskud til at invetere en med hjem til varme hveder, og sunde
 ru-rabarber muffins. Vil se om det ikke er muligt at få lokket opskriften fra hende :0)
I denne muffin er der bl.a rugbrød, så hvis du er en af dem der ikke kan nå at spise et helt rugbrød inden sidste dato, kan du med god grund invetere veninderne over til en gang muffins.



1 kommentar:

  1. Her er opskriften på rabarberkage med rugbrød
    Der bliver ca. 12 muffins, men kan også bages i en form.

    300 g tørt rugbrød,
    1,5 dl æblemost,
    100 g mandler,
    100 g brunfarin,
    80 g blødt smør,
    4 æg,
    300 g rabarber

    Skær rugbrødet i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor.
    2. Blend rugbrødet, indtil alle de store stykker er opløst.
    3. Tilsæt most, mandler, brun farin og smør og blend yderligere i to minutter.
    4. Slå æggene ud i foodprocessoren et ad gangen.
    5. Blend massen homogen.
    6. Skyl rabarberne og skær bladene fra.
    7. Skær stilkene i stykker på 1 cm og vend dem sammen med rugbrødsmassen.
    8. Fordel dejen ud i en tærteform og bag den ved 180 grader i 35 minutter, indtil den er fast.

    server kagen lun med skyr rørt med mørkt sukker.

    god appetit.

    SvarSlet